Ravn Webveveriet logo

Derfor valgte vi Sanity

Etter mange års erfaring med egenutviklet CMS har vi testet ut Sanity.

I Ravn har vi lang erfaring med å utvikle nettsider og andre webløsninger, med innhold som strukturerte data fra eget publiseringssystem. I det siste har Sanity økt i popularitet og vi bestemte oss for å undersøke om det kunne passe for oss og kundene våre.

Sanity logo og wireframe. Illustrasjon.

Bakgrunn

Sanity er et relativt nytt publiseringssystem, som har økt i popularitet de siste årene. Nå er det blitt så stort og veletablert at det føles som et trygt valg for nettsider som skal leve lenge, og det baserer seg på en innholdsfilosofi som vi i Ravn også jobber etter.

Fordeler med Sanity:

  • Headless CMS
  • God datastruktur
  • Fleksibel løsning som kan tilpasses hver kundes behov
  • Brukervennlig grensesnitt
  • GDPR: Data lagret i Europa hos et selskap som følger norsk lovverk

Våre erfaringer så langt

Etter utforskning og interne eksperimenter fant vi ut at Sanity var så bra å jobbe med, at vi ville bruke det på vår egen nettside. Dagens Ravn.no er dermed bygget med innhold fra Sanity, og en frontendløsning på rammeverket Eleventy.

Med erfaringene fra egen nettside har vi også tatt i bruk Sanity på kundeprosjekter. Eksempel på et fullført prosjekt er utstillingsvinduet til Unibok. Sanity er nå vårt foretrukne CMS for nye prosjekter, fordi det gir oss og kundene en fleksibel løsning som er enkel å jobbe med nå, samtidig som alle data er lagret på en fremtidsrettet måte.

Vi kan hjelpe deg!

Har du behov for en nettside? Sammen kan vi lage en side som hjelper deg med å nå dine mål. Ta kontakt i dag!